Читај ми!

Tadić: Samo u jednoj koloni do političkog preokreta

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je da se ta partija i dalje zalaže za nastup proevropske opozicije u jednoj koloni, uveren da je jedino tako moguć politički preokret.

Boris Tadić podseća da je njegova stranka svih prethodnih meseci, kada je započela ujedinjavanje, upućivala pozive DS-u da im se pridruži, ali da je, "nažalost, DS donela odluku da se na predstojećim izborima ne ide u jednoj koloni".

SDS, međutim, neće napadati druge stranke opozicije u kampanji, jer je njihova meta "isključivo nesposobna vlast", naveo je Tadić u pisanoj izjavi za medije.

Pitanje zašto su odlučili da opozicija ne nastupi u jednoj koloni pitanje je isključivo za DS, dodaje Tadić, koji takvu odluku ne želi da komentariše, ali napominje da je SDS od početka bila upravo za takvo rešenje, smatrajući da bi to na najbolji način moglo da dovede do političkog preokreta koji je Srbiji neophodan.

"Nastavićemo razgovore sa našim tradicionalnim partnerima kako bismo uspostavili snažnu opozicionu opciju koja će dovesti do smene Aleksandra Vučića, bez obzira na ovakvu odluku DS-a", naveo je Tadić u pisanoj izjavi za medije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво