Đurišić: Sve opcije na stolu

Demokratska i Socijaldemokratska stranka, kao i partije okupljene oko njih, intenzivno razgovaraju o tome u koliko će kolona proevropska opozicija na predstojeće izbore. Dogovor, kažu, još nisu postigli.

Boris Tadić demantovao je medijske navode da je dogovoren zajednički nastup na jednoj listi, iako je to ono za šta se zalaže.

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak kaže da to nije realno jer, kako objašnjava, s druge strane nije, kao pre 15 godina, Slobodan Milošević i svest da on mora da ode.

Marko Đurišić iz SDS-a kaže da su predsednici stranaka intenzivno razgovarali proteklih desetak dana, a razgovara se i danas.

"I ja očekujem u narednih dan-dva da ćemo imati i konačni stav o parlamentarnim izborima. Da li jedna, dve kolone, kako će se sarađivati, sve opcije su na stolu, i ništa do kraja nije dogovoreno ali je dobro što se razgovara i što se ne izlazi u medije, ne znam odakle su te spekulacije juče krenule, ali blizu smo završetku razgovora", rekao je Đurišić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво