PS: DS sramno zloupotrebio pogibiju građana

Svima osim demokratama jasno je da Aleksandar Vučić nije nikoga vređao na konferenciji za medije, poručuje Pokret socijalista.

Pokret socijalista Vojvodine saopštio je da je Demokratska stranka preko Gordane Čomić na sraman način zloupotrebila pogibiju građana Srbije da bi napala republičku Vladu i premijera Aleksandra Vučića.

"Koristiti jednu ovakvu tragediju u dnevnopolitičke svrhe i borbu za izborni cenzus je ispod svakog civilizacijskog nivoa", ocenili su vojvođanski socijalisti.

Ističu da je svima, osim demokratama, jasno da "Aleksandar Vučić nije nikoga vređao i da se uvređen mogao naći samo onaj ko misli da je istina o ljudima koji koriste ljudske tragedije za napad na Vladu i premijera uvredljiva".

Zamenica predsednika DS-a Gordana Čomić, upućujući saučešće porodicama poginulih u Libiji, kritikovala je juče premijera Vučića zbog, kako je rekla, neprimerenih opaski na račun novinara i korisnika društvenih mreža tokom konferencije za novinare na kojoj je govorio o pigibiji dvoje službenika srpske ambasade u Libiji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво