Rašković Ivić: Sreća je Vojvodina u Srbiji zauvek

Demokratska stranka Srbije (DSS) u centru Novog Sada održala je akciju kojom je promovisala predizborni slogan koalicije DSS i Dveri - "Sreća je".

U toj akciji učestvovala je i predsednica DSS-a Sanda Rašković Ivić i potpredsednik te stranke Borko Ilić, koji je i predsednik gradskog odbora DSS Novi Sad.

Cilj akcije, kako je novinarima rekla Rašković Ivić, je da se skrene pažnja na kampanju koalicije DSS i Dveri.

"Predizborna kampanja je počela, mi smo krenuli sa kampanjom, a neki govore da će u kampanji biti samo deset dana, a ustvari su u kampanji nekoliko godina" rekla je Rašković Ivić.

Takođe, predsednica DSS-a je istakla da je za nju sreća Vojvodina u Srbiji, skladna porodica, a naglasila je da je sreća kada je naša zemlja naša oranica u našim rukama, sreća je Kosovo u Srbiji, sreća su radna mesta, slobodni mediji.

Rašković Ivić je na plakatu na kome piše sreća, ispisala "sreća je Vojvodina u Srbiji zauvek", a zatim je razgovarala sa prolaznicima, dok su oni ispisivali šta je za njih sreća.

Ilić je rekao da je sreća kada živiš u Novom Sadu, za koji smatra da je jedan od najlepših gradova u Srbiji i da je sreća Podbara, Salajka, Limani i sve druge novosadske mesne zajednice.

"Želja nam je da vratimo sreću i osmeh Novosađanima. Sreća prati hrabre, a ova koalicija je hrabra, jer jedina sme da kaže nešto protiv Evropske unije i NATO pakta", zaključuje Ilić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво