Читај ми!

SDS: Novogodišnja rasveta u Beogradu neodgovornost gradske vlasti

Socijaldemokratska stranka kritikovala je gradsku vlast u Beogradu zato što nije uklonjena novogodišnja rasveta.

Kako je navedeno u saopštenju SDS-a, Beograd je i dalje okićen novogodišnjom rasvetom, iako je prošlo 48 dana od Nove godine.

"Podsećamo da je gradski menadžer Goran Vesić javno obećao uklanjanje ukrasne rasvete do sredine februara, ali svi građani Srbije odavno znaju da obećanja ove vlasti ne znače ništa", navedeno je u saopštenju.

SDS je dodao da je ponašanje gradske vlasti neodgovorno, jer se građanima smanjuju plate i penzije, ukidaju socijalna davanja zbog štednje, a "u Beogradu se dočekuje proleće s novogodišnjom rasvetom".

Kako je navedeno, novogodišnja rasveta krajem februara simbolizuje nesposobnost "ljudi koji vode" Beograd.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи