Dačić očekuje posle izbora vladu u istom sastavu

Prvi potpredsednik Vlade i lider SPS-a Ivica Dačić ubeđen je da će liste oko SNS-a i SPS-a na predstojećim parlamentarnim izborima osvojiti više od 60 odsto glasova i da će vlada nastaviti da radi u aktuelnom sastavu.

Ivica Dačić je novinarima posle otvaranja fabrike "Geoks" u Vranju, rekao da bi bilo neodgovorno za građane da SNS ili SPS pravi bilo kakve dogovore sa nekim strankama iz opozicije.

"Bilo bi neodgovorno da pravimo dogovore sa strankama koje predstavljaju manekene propale politike u liku nekog novog DOS-a ili sa strankama koje su promoteri opasne politike u vidu desničarksih stranaka", rekao je Dačić, ističući da je sa naprednjacima imao korektne odnose.

Lidr SPS-a je rekao da očekuje da se rezultati koje je aktuelna vlada postigla "preslikaju" i na izborne rezultate.

Dačić je ponovio da za SPS nije prihvatljivo da pravi bilo kakve dogovore sa strankama bivšeg DOS-a ili desničarskim strankama.

Ponovio je da socijalisti sa naprednjacima nisu razgovarali o tome da nastupaju na zajedničkoj listi za parlamentarne izbore.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара