Vučić sa Ditmanom o konferenciji o zapošljavanju

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Nemačke Akselom Ditmanom sa kojim je razgovarao o inicijativi Nemačke i Srbije za organizovanje konferencije o održivom rastu i zapošljavanju.

Ambasador Ditman istakao je da Nemačka u potpunosti podržava razvoj ekonomske saradnje sa Srbijom, što pokazuje i kroz inicijative svoje vlade, ali i pristustvom i interesovanjem nemačkih kompanija da posluju u Srbiji, saopšteno je iz Nemanjine 11.

"Nemačke firme koje su trenutno ovde, zadovoljne su poslovnim okruženjem", naglasio je nemački ambasador.

Premijer Vučić zahvalio je ambasadoru Ditmanu na velikoj pomoći koju Nemačka pruža Srbiji kada je reč o ekonomskim reformama koje vlada sprovodi, kao i na podršci za unapređenje razvoja preduzetničkog duha.

Premijer je istakao da je konferencija od izuzetnog značaja za nove projekte i privlačenje većeg broja nemačkih investicija u Srbiju.

Vučić je naglasio i da Srbija čvrsto stoji na evropskom putu i da preduzima odgovorne korake u svim segmentima usklađivanja sa pravnim tekovinama Evropske unije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво