SNS: Cilj DS da Srbiju uvede u nesigurnost i neizvesnost

Srpska napredna stranka saopštila je da nije iznenađena pokušajima da se širenjem straha i izmišljotinama Srbija uvede u stanje nesigurnosti i neizvesnosti, navodeći da je to i osnovni cilj Demokratske stranke.

"Srbija se ubrzano modernizuje i jača, dok srazmerno tome slabi uticaj politike koja u sebi nosi mržnju i povratak u prošlost, koju su posebno poslednjih godina obeležili opustošeni pokrajinski fondovi, nakon petnaestogodišnje pljačkaške politike DS- a, koju predvodi Bojan Pajtić", navodi se u saopštenju SNS za Vojvodinu.

Vojvođanski naprednjaci u odgovoru predsedniku Pokrajinskog odbora DS Miroslavu Vasinu, koji je devedesete godine prošlog veka uporedio sa sadašnjošću, ističu da je to jedino čega građani Vojvodine danas u Srbiji mogu da se uplaše.

"Isto tako građane Vojvodine jedino što može da zabrine je pomisao na ono šta će zateći, kada posle pokrajinskih izbora javnost dobije na uvid katastrofalno stanje koje je ostalo iza Demokratske stranke", navodi se u saopštenju SNS.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво