Jovičić: Zar DS da nam govori o "prenaduvanom" javnom sektoru

Funkcioner SNS Aleksandar Jovičić izjavio je da građani Srbije odlično znaju da je "prenaduvani" javni sektor stvorila Demokratska stranka i da je neverovano da demokrate imaju obraza da kritikuju rešenja problema koje su sami napravili.

Reagujući na izjavu funkcionerke DS Aleksandre Jerkov, koja je ocenila da vlada nema hrabrosti da reši pitanje plata u javnim preduzećima, koja imaju najveći broj zaposlenih sa previsokim platama, Jovičić je naveo da su taj problem napravile upravo demokrate - zapošljavanjem rođaka i prijatelja, kojima su izmišljali radna mesta i davali astronomske plate, dok su 400.000 ljudi ostavili bez posla i egzistencije.

"Današnjim obraćanjem Aleksandre Jerkov, DS je oborila novi rekord u bezobrazluku i licemerstvu. Neverovatno je da demokrate imaju obraza da kritikuju rešenja problema koje su oni sami napravili, dok se Vlada Srbije, na čelu sa premijerom Vučićem, bori da ozdravi, uredi i modernizuje državu", naveo je Jovičić.

Dodao je da SNS, za razliku od onih koji su probleme pravili, te probleme rešava i odgovrno i ozbiljno se hvata u koštac sa reformom javnog sektora i javnih preduzeća, od kojih je u mnogim već počelo restrukturiranje.

Jovičić je pozvao Jerkov da bude od pomoći i kaže građanima Srbije gde se nalaze svi ti stranački aktivisti koje je DS zaposlila po javnim preduzećima i dala im najveće plate.

"Bilo bi lepo kada bi Aleksandra Jerkov, pošto je očigledno da ima takva saznanja, barem malo olakšala sprovođenje reformi u javnom sektoru, koje će svakako biti sveobuhvatne, transparentne i, pre svega, pravične - i otkrila na koje su sve dobro plaćene pozicije pozapošljavali svoje zaslužne stranačke aktiviste", naveo je Jovičić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво