Mihajlovićeva: Očekujem i dalje napade na SNS

Funkcionerka SNS-a Zorana Mihajlović rekla je, povodom izvinjenja potpredsednika SPS-a Branka Ružića upućenom glasačima SNS-a, da i dalje očekuje napade na SNS.

"Da li će (Ivica) Dačić da smeni Ružića ili će on da se izvini, to je njihova stvar. Moja poruka je bila koalicionim partnerima da takve stvari ne treba da se dešavaju", rekla je Mihajlovićeva odgovarajući na pitanje novinara da li prihvata Ružićevo izvinjenje.

Mihajlovićeva je u Hotelu "Kraun plaza", gde se održava skup "Ljudski resursi u digitalnom dobu" zapitala šta je onda sledeće – da neki poslanik SNS-a, baš kao što je to uradio i poslanik SPS-a, krene da napada SPS.

"Mislim da to nije način, a ako me pitate da li se ovo više neće ponavljati, praksa govori sasvim drugo. Očekujem i dalje napade na SNS, jer su uvek napadi na one koji se trude da nešto promene i da rade", istakla je Mihajlovićeva.

Potpredsednica SNS-a je zaključila da je to, nažalost, politički život i politička realnost u Srbiji.

Ružić se juče izvinio glasačima SNS-a i SPS-a, kao i dvojici lidera Vučiću i Dačiću zbog, kako je naveo, pogrešnog utiska koji se stekao u javnosti kada je na svoj Fejsbuk profil okačio fotografiju sa Igorom Mikićem, koji je prošle godine vređao premijera.

broj komentara 5 pošalji komentar
(ponedeljak, 02. nov 2015, 18:06) - Тренерко [neregistrovani]

Напад је...

најбоља одбрана!

(ponedeljak, 02. nov 2015, 17:51) - anonymous Moma Dr Alatnicarskih nauka [neregistrovani]

Treba san kcionisati

Gospodin iz SPS-a vec par puta "istrcava" sa potezima koji nisu na mestu i slazem se da to treba na neki nacin sankcionisati.Medjutim,moram da se obratim Vama kao dami i ministarki koja,nadam se, kvalitetno obavlja svoj posao,uz podsecanje na Vase, jos cesce," neoprezne" izjave,kojima pokazujete javno licni stav prema koalicionom partneru.Mislim da se takve stvari resavaju u vladi,a da se u javnost izlazi sa jasnim stavom uz javno objasnjenje,"ko,sta,kako i zasto".Izvinite,ali moj stav je,zbog naroda Srbije,da trenutno obavljate poslove ministarke sa odgovarajucim ovlascenjima,pa i ogranicenjima u nacinu obracanja javnosti.Ubedjenja sam da dobro obavljate ministarski posao i da ce te, ako vidite ovaj komentar,pravilno razumeti moj iskreni nacin shvatanja,jednog dela odnosa u politici.

(ponedeljak, 02. nov 2015, 17:32) - anonymous [neregistrovani]

Napad ?

A ko to vas napada?

(ponedeljak, 02. nov 2015, 11:24) - anonymous [neregistrovani]

napad

ako su napadi politicki korektni i u domenu legitimne politicke borbe izmedju politicara onda nema problema!

(ponedeljak, 02. nov 2015, 10:47) - Moma [neregistrovani]

Ne obracati paznju na minornosti...

Ozbiljni politicari se bave ekonomijom i podizanjem standarda gradjana. Za to treba svakodnevan kontinuiran rad i resavanje mnogobrojnih problema. Upravo zbog navedenih cinjenica - nema potrebe gubiti vreme na politicare iza kojih, u sustini, ne stoji niko - osim njih samih. Dakle, zaista se ne treba osvrtati na pojedince koji se bave minornostima, od kojih su neke ispod svakog nivoa...