Читај ми!

Mihajlovićeva: Očekujem i dalje napade na SNS

Funkcionerka SNS-a Zorana Mihajlović rekla je, povodom izvinjenja potpredsednika SPS-a Branka Ružića upućenom glasačima SNS-a, da i dalje očekuje napade na SNS.

"Da li će (Ivica) Dačić da smeni Ružića ili će on da se izvini, to je njihova stvar. Moja poruka je bila koalicionim partnerima da takve stvari ne treba da se dešavaju", rekla je Mihajlovićeva odgovarajući na pitanje novinara da li prihvata Ružićevo izvinjenje.

Mihajlovićeva je u Hotelu "Kraun plaza", gde se održava skup "Ljudski resursi u digitalnom dobu" zapitala šta je onda sledeće – da neki poslanik SNS-a, baš kao što je to uradio i poslanik SPS-a, krene da napada SPS.

"Mislim da to nije način, a ako me pitate da li se ovo više neće ponavljati, praksa govori sasvim drugo. Očekujem i dalje napade na SNS, jer su uvek napadi na one koji se trude da nešto promene i da rade", istakla je Mihajlovićeva.

Potpredsednica SNS-a je zaključila da je to, nažalost, politički život i politička realnost u Srbiji.

Ružić se juče izvinio glasačima SNS-a i SPS-a, kao i dvojici lidera Vučiću i Dačiću zbog, kako je naveo, pogrešnog utiska koji se stekao u javnosti kada je na svoj Fejsbuk profil okačio fotografiju sa Igorom Mikićem, koji je prošle godine vređao premijera.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво