Читај ми!

Mustafa: Izvinjavam se magarcu, ne Kurtiju

Kosovski premijer Isa Mustafa poručio je pokretu Samoopredljenje da se okrene političkim aktivnostima, a ne da se bavi privatnim životom političkih protivnika, kao i da neće da se izvini njihovom bivšem lideru Aljbinu Kurtiju.

U emisiji na RTK Mustafa je sinoć govorio o sporazumima Beograda i Prištine, a komentarišući akciju pokreta Samoopredeljenje pred njegovom kućom u selu Prapastica, rekao je da bi pre trebalo da se izvini magarcu nego Kurtiju sa kojim ga je poredio, prenosi Tanjug.

"Ja ovom prilikom treba da se izvinim samo magarcu kojeg sam uporedio sa njim. Zato što ne uvažavaju zid. Jer kod nas stoka uvažava i zid. Svako uvažava to", rekao je Mustafa aludirajući na aktiviste Samoopredeljenja koji su preskočili zidove njegove kuće u selu Prapastica prilikom protesta.

Mustafa je rekao i da lideri tog pokreta ne treba da šalju na proteste decu i žene do njegove kuće na selu, već da oni sami dođu.

Pristalice Samoopredeljenja sinoć su u toku Mustafinog gostovanja na RTK jajima gađali njegovu pratnju.

Pokret Samoopredeljenje je ranije od Mustafe tražio ostavku i izvinjenje zbog toga što je Kurtija nazvao magarcem.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво