Boris Tadić sa De Nirom

Predsednik Boris Tadić razgovarao je u Njujorku sa glumcem Robertom De Nirom. "Upoznali smo se, razgovarali i razmotrili mogućnosti šta (u filmskoj industriji), možemo da uradimo u budućnosti, rekao De Niro.

Robert de Niro, osnivač Tribeka filmskog festivala, i predstavnici kompanija Saliport, Drimvorks i Kopola rekli su Tadiću da su zainteresovani za investiranje u filmsku industriju Srbije i privatizaciju "Avala filma".

Posle susreta sa Tadićem u njujorškom hotelu Valdorf Astorija, De Niro je, u izjavi agenciji Fonet, rekao da se razgovaralo o snimanju filmova i studijima u Srbiji, napominjući da nije znao da tamo postoje studiji po ugledu na rimski "Ćinećita" što je odlična stvar.

"Upoznali smo se, razgovarali i razmotrili mogućnosti za  to šta bismo mogli da radimo u budućnosti," objasno je De Niro, ali u ovom trenutku nije mogao da odgovori, kakve su šanse da dođe do nekih poslovnih aranžmana.

"Sećam se vremena kada sam bio u Beogradu, bilo je izvanredno, grad je bio divan u to vreme, verujem da je sada isti takav, ako ne i bolji", naglasio je De Niro i dodao "lepo bi bilo snimati filmove, živeti ili raditi tamo,  ali ne znam da li ću to učiniti, mada bih to mogao da uradim, jer je to divno mesto."

Upitan o specijalnim relacijama prema Srbiji, budući da je u mladosti kroz nju putovao auto-stopom, da je gostovao na FEST, da je ćerki dao ime Drina i da je vatreni navijač teniske zvezde Novaka Đokovića, De Niro je u šali odgovorio da je moguće da je on delom Srbin i da odatle vuče korene.

U svakom slučaju, Đoković je zaista izvanredan momak, rekao je na kraju De Niro.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво