Читај ми!

Imenovani državni sekretari i pomoćnici ministara

Vlada Srbije postavila je Željka Ožegovića, Radomira Ilića i Stanu Božović za državne sekretare. Saša Stojanović i Miloš Banjac postavljeni za pomoćnike ministara, objavljeno je u "Službenom Glasniku".

Željko Ožegović postavljen je za državnog sekretara u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave. Ožegović je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Član je Liberalno-demokratske partije

Radomir Ilić postavljen je za državnog sekretara u Ministarstvu pravde. Ilić je u prethodnom sazivu Vlade bio savetnik ministra pravde i državne uprave.

Stana Božović postavljena je za državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede i zaštite životne sredine. Božovićeva je u prethodnoj Vladi bila državni sektretar u Ministarstvu energetike, razvoja i zaštite životne sredine.

Saša Stojanović postavljen je za pomoćnika ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture - Sektor za drumski transport.

Miloš Banjac za pomoćnika ministra rudarstva i energetike - Sektor za energetsku efikasnost i obnovljive izvore energije.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи