DSS: Očekujemo lepši život na Voždovcu

Posle lokalnih izbora 15. decembra, DSS očekuje lepši život na Voždovcu u pravednijem Beogradu, rekao prvi na listi te stranke Dušan Šokorac. Svi problemi ne mogu odmah biti rešeni, ali je važno početi sa njihovim rešavanjem, poručuje Šokorac.

Prvi na listi Demokratske stranke Srbije na lokalnim izborima na Voždovcu Dušan Šokorac rekao je da ta partija posle 15. decembra očekuje lepši Voždovac u pravednijem Beogradu.

Kako je saopštio DSS, Šokorac je rekao da svi problemi ne mogu biti rešeni odmah nakon izbora, ali da je važno početi sa njihovim rešavanjem.

Prema njegovim rečima, izbori na Voždovcu nisu važni samo za tu opštinu, već su i uvod u predstojeće gradske izbore.

"DSS je u toku svoje kampanje obišla čitav Voždovac, od urbanog do ruralnog dela, i svesni smo apsolutno svih problema koji tište Voždovčane", istakao je Šokorac.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи