Читај ми!

Nova eksplozija u Mitrovici

U eksploziji u severnom delu Kosovske Mitrovice oštećena kuća čija je vlasnica Sadeta Aljiju. Povređenih nije bilo. Kancelarija za Kosovo i Metohiju osudila napad.

U severnom delu Kosovske Mitrovice nešto pre 20 sati dogodila se nova eksplozija u kojoj je oštećena kuća čija je vlasnica Sadeta Aljiju. Niko nije povređen.

Eksplozija se dogodila u blizini naselja Tri solitera, a eskplozivna naprava bačena je na krov kuće koja se nalazi u blizini gradske bolnice u Kosovskoj Mitrovici.

Povređenih, kako su Tanjugu rekli članovi porodice, nije bilo, zahvaljujući srećnim okolnostima.

Na licu mesta se može videti oštećeni krov kuće na koji je bačena eksplozivna naprava. Pripadnici kosovske policije su na mestu eksplozije, kao i vojnici Kfora i očekuje se da obave uviđaj.

Ovo je treća eksplozija u protekla dva dana čiji počinioci još nisu poznati.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju najoštrije je osudila večerašnji bombaški napad u Kosovskoj Mitrovici i pozvala međunarodnu zajednicu da otkrije počinioce tog zločina.

"Kancelarija za Kosovo i Metohiju najoštrije osuđuje ovaj napad i poziva međunarodnu zajednicu da otkrije počinioce ovog, ali i svih prethodnih napada", navodi se u saopštenju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво