Читај ми!

SNS: Podrška borbi protiv korupcije

Povodom slučaja Olivera Dulića, SNS je saopštio da podržava borbu protiv korupcije i kriminala. Izjave funkcionera Demokratske stranke da je u pitanju politički progon SNS smatra "vrhuncem licemerja", navode u toj stranci.

Srpska napredna stranka (SNS) saopštila je, povodom slučaja Olivera Dulića, da podržava borbu protiv korupcije i kriminala, a izjave funkcionera Demokratske stranke da je u pitanju politički progon smatra "vrhuncem licemerja".

SNS navodi da pozdravlja borbu protiv kriminala i korupcije u Srbiji, koju, kako piše, vodi lider te stranke Aleksandar Vučić, i da pruža punu podršku nadležnim državnim organima da se strogo obračunaju sa tim, najvećim zlom srpskog društva.

SNS je izjave čelnika Demokratske stranke da se u postupku protiv Olivera Dulića radi o političkom progonu, ocenila da je u pitanju "vrhunac licemerja".

"Jer, da su oni u pravu to bi značilo da niko i nikada ne bi smeo da vodi bitku protiv kriminala i korupcije, pošto će u toj borbi uvek biti ugroženi finansijski, a neretko i politički interesi", piše u saopštenju SNS.

Ta stranka podseća da je slučaj Dulića prvi u poslednjih 20 godina da se u Srbiji odgovara za "zlodela krupnih političkih glavešina" i istakla da promene u Srbiji ni neki političari, a ni njihovi mediji više ne mogu da zaustave.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво