Читај ми!

Primopredaja dužnosti u Nemanjinoj 11

Vladu i ministre čeka težak posao, rekao Ivica Dačić preuzimajući dužnost od Mirka Cvetkovića. Cvetković najavio da će neko vreme biti poslanik, ali da odlazi iz politike.

Ivica Dačić preuzeo je nešto posle 15 časova dužnost od bivšeg premijera Mirka Cvetkovića. Cvetković je poželeo uspeh Ivici Dačiću i rekao da mu neće davati savete.

Podsetio je da su njih dvojica zajedno radili i dobro sarađivali u prethodnoj vladi sa čim se Dačić složio. Ivica Dačić je zahvalio Cvetkoviću i poručio da ministre koji dolaze u vladu i njega samog čeka težak period u kome nema mnogo prilika za popravni.

Cvetković je, rekao je Dačić, do sada radio odgovoran posao. Čin primopredaje dužnosti ne shvata kao kraj političke borbe, već početak.

Nekoliko minuta pre Dačićevog dolaska Cvetković se u kabinetu premijera kratko obratio novinarima ističući da će u parlamentu ostati neko vreme, da izlazi iz politike i da će se baviti privatnim biznisom.

Cvetković je dodao da se na kraju mandata oseća odlično i da Dačiću želi uspešan mandat. "Mi smo i do sada uspešno sarađivali. Da nije bilo tako, on danas ne bi bio ovde", rekao je Cvetković.

Primopredaji dužnosti prisustvovali su i generalni sekretar skupštine Veljko Odalović, šef Cvetkovićevog kabineta Mirjana Jovašević i šef Dačićevog kabineta Vladimir Ilić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво