Читај ми!

SNS pozvao Kfor na uzdržanost

Srpska napredna stranka pozvala Kfor da ne upotrebljava silu na severu Kosova. Vlast pokazala da nema nikakav plan za Kosovo, ali su Srbi pokazali da su pametniji od vlasti, rekao Aleksandar Vučić.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić pozvao je Kfor da "nijednog sekunda" ne pokuša da upotrebi silu na severu Kosova.

"Srbi nikada nisu želeli silu, nego samo mir i da žive na svojim ognjištima", naglasio je Vučić.

Vučić je na konferenciji za novinare u Beogradu ponovio da je vlast pokazala da nema nikakav plan za Kosovo, ali da su Srbi pokazali da su pametniji od vlasti.

"Dobro je što Srbi na Kosovu od početka žele mir i mnogo su pametniji od državnog rukovodstva", rekao je Vučić.

Vučić je optužio vlast da izmenama Zakona o javnom dugu planira da opštinama omogući neograničeno zaduživanje za "predizborna Potemkinova sela".

"Planiraju još jednu pljačku i predizborno zaduživanje samo da bi zadržali makar i malo vlasti, a posle – ko živ, ko mrtav. Baš njih briga šta će posle biti i ko će to da vraća. Važno im je da narod vidi da oni kao nešto grade i da tako dobiju izbore", naglasio je Vučić.
 
On je rekao da nije slučajno predsednik Srbije Boris Tadić rekao da za investicije ima još šest meseci, koliko je zapravo ostalo do izbora i dodao da Tadić zna koliki je minus u državnoj kasi i da se vlast bavi jedino smišljanjem prevara radi dobijanja izbora.

"Dosta je njihovih besmislenih igara, izbore dobiti neće. Demokratska stranka i Socijalistička partija Srbije zajedno su došli na vlast, zajedno će i u opoziciju. Vlast je sve napravila da posle njih bude potop i da oni ostanu na slobodi i ne odgovaraju za pljačke, ali posle izbora pročešljaćemo šta su radili", naveo je Vučić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара