Читај ми!

SNS: Uzdržati se od nasilja

Srpska napredna stranka pozvala međunarodne snage na Kosovu da se uzdrže od upotrebe nasilja, povodom najave Kfora da će ukloniti barikade sa severa pokrajine.

Povodom najave Kfora da će ukloniti barikade sa severa Kosova, Srpska napredna stranka pozvala je međunarodne snage da se uzdrže od upotrebe nasilja.

"SNS smatra da bilo kakva upotreba sile ne rešava problem, već ga produbljuje i nosi sa sobom rizik ozbiljne destabilizacije prilika", izjavio je na konferenciji za novinare član Glavnog odbora naprednjaka Marko Đurić.

SNS apeluje na mir, nenasilje i rešavanje novonastale situacije mirnim razgovorima.

"Bolje je hiljadu dana pregovarati, nego jedan dan ratovati", rekao je Đurić.

Glavna komanda Kfora u Prištini saopštila je juče uveče da će mirnim putem u ponedeljak ukloniti barikade na severu Kosova, ako to do tada ne uradi lokalno stanovništvo.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи