Milovan Drecun u SNS-u

Srpska napredna stranka pozvala vladajuće partije da raspišu izbore i opravdaju rezultate istraživanja javnog mnenja. Novi član naprednjaka je vojnopolitički komentator Milovan Drecun.

Najveća opoziciona partija u Srbiji, Srpska napredna stranka, pozvala je predstavnike vlasti da raspišu izbore i da na njima dokažu rezultate istraživanja javnog mnenja koji navodno pokazuju njihov visok rejting.

Zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić rekao je, na konferenciji za novinare u Beogradu, da će, prema predviđanjima stranaka vladajuće koalicije i Liberalno-demokratske partije, opoziciji na sledećim izborima "preostati" 15 do 20 odsto glasova.

"Čelnike režima koji su to lepo izračunali pozivamo da raspišu izbore i da pokažu da će zaista dobiti tih 75 odsto, zajedno sa Čedomirom Jovanovićem, pomagačem iz beogradske skupštine. Videćete kako će svi zajedno stati u manje od 40, ili 42-43 odsto", rekao je Vučić.

Novinarima je, ovom prilikom, predstavljen i novi član SNS-a vojnopolitički komentator Milovan Drecun.

Zamenik predsednika naprednjaka osvrnuo se i na politiku države prema mladima ocenjujući da je aktuelna vlast uništila njihovu perspektivu u zemlji.

"U poslednjih 15 godina potrošili smo 20 milijardi ulažući u mlade ljude i u njihovo obrazovanje u Srbiji, a od 2001. do 2011. godine je iz Srbije otišlo četiri puta više mladih nego u periodu od 1990. do 2000. godine", rekao je Vučić.

Drecun je rekao da je pristupio naprednjacima jer ta stranka uvažava različitosti i dodao da će svojim znanjem i ugledom maksimalno doprineti izlasku zemlje iz krize, posebno posle narednih izbora, na kojima očekuje pobedu SNS-a.

broj komentara 6 pošalji komentar
(ponedeljak, 11. jul 2011, 12:01)
anonymous [neregistrovani]

DRECUN

додао да ће "својим знањем и угледом" максимално допринети изласку земље из кризе,...
Ko je taj Drecun?-Kako je samo skroman!!!

(ponedeljak, 11. jul 2011, 07:58)
mirko [neregistrovani]

prave vrednosti

Sve je više ljudi koji prave vrednosti prepoznaju u SNS i drago mi je što je tako. DS je odavno izgubio vezu sa stvarnošću i građanima Srbije i to će im se sada obiti o glavu. Vreme je da se pruži šansa naprednjacima.

(nedelja, 10. jul 2011, 17:00)
anonymous [neregistrovani]

Дрецун

Напред СНС!

(nedelja, 10. jul 2011, 16:45)
anonymous [neregistrovani]

jedino ovo

Ne volim zutu boju a na vlast neka dodje
bilo koja stranka,sigurno da ce biti bolje.
jer gore od ovoga nema nigde.

(nedelja, 10. jul 2011, 15:38)
anonymous [neregistrovani]

vlada

to je dobro rekao OCEKUJE POBEDU HA HA HA HA

(nedelja, 10. jul 2011, 14:54)
anonymous [neregistrovani]

Zar

Zar je sad prelazni periot sto ovaj Drecun presao u naprednjake.