Читај ми!

Napadnute prostorije LDP-a

Prostorije Liberalno-demokratske partije u Beogradu napadnute u noći između četvrtka i petka. LDP očekuje od države da otkrije počinioce i pošalje jasnu poruku svim nasilnicima.

U noći između četvrtka i petka polomljeni su prozori na prostorijama centrale Liberalno-demokratske partije u centru Beograda, saopštila je ta stranka.

U saopštenju LDP-a navodi se da je policija izvršila uviđaj i da organizatore i izvršioce političkog vandalstva treba tražiti među onima koji su u sličnim situacijama rušili, razbijali i uništavali prostorije LDP-a po celoj Srbiji više od 150 puta.

"Takvu cenu naše borbe za kažnjavanje ratnih zločina, zaštitu ljudskih prava i evropeizaciju Srbije plaćali smo uvek, verujući da će se država konačno organizovati i poslati jasnu i konkretnu poruku svim nasilnicima", saopštava Liberalno-demokratska partija.

LDP u saopštenju navodi da od države očekuje da radi na demontiranju politike koja stoji iza takvih napada i ne dozvoli da se bilo kome u Srbiji ponovo desi nasilje, kao ni da Beograd ili bilo koji drugi grad budu srušeni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи