Читај ми!

Nikolić napušta bolnicu

Predsednik SNS-a Tomislav Nikolić namerava da sutra (nedelja) napusti bolnicu ako preko noći ne bude komplikacija. Lider naprednjaka, međutim, nastavlja štrajk glađu. Omladina SNS-a kritikovala internet portal RTS-a.

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić namerava u nedelju da napusti bolnicu ukoliko preko noći ne bude zdravstvenih komplikacija, izjavio je član lekarskog konzilijuma koji brine o njegovom zdravstvenom stanju Ljubomir Ilić.

"Nikolić će po svojoj želji, zbog iznurenosti i malaksalosti, ostati u bolnici do sutra ujutro, kada misli da napusti KBC, ukoliko ne bude komplikacija i provede najveći naš praznik sa svojom familijom", rekao je Ilić novinarima.

Kasno popodne, lidera naprednjaka, uz blagoslov patrijarha, posetio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, da ga, dan pred Uskrs pozove da prekine štrajk i praznik provede s porodicom.

Prema rečima član lekarskog konzilijuma, Nikolićevo zdravstveno stanje je dobro, štrajk žeđu je potpuno saniran i on unosi dovoljno tečnosti, tako da nema daljih indikacija za hospitalizacijom.

Ilić je rekao da Nikolić nastavlja štrajk glađu, koji ga za sada životno ne ugrožava, ali da bi prve posledice mogle da se manifestuju za nedelju dana, napominjući da bi za mesec dana, ukoliko nastavi štrajk glađu, lider SNS-a mogao biti i životno ugrožen.

"Priželjkujemo da Nikolić prekine štrajk glađu, ali što se toga tiče, mi nemamo više medicinskog posla", rekao je Ilić i dodao da nema potrebe za daljom intravenoznom potporom i da Nikolić može da ide kući i da nastavi sa štrajkom glađu, ili da ga prekine po svojoj želji.

Ilić je podsetio da je Nikolić u bolnicu primljen isključivo zbog saniranja štrajka žeđu, što je do sada, kako je rekao, uspešno okončano i dodao da se konzilijum više neće oglašavati po pitanju zdravštvenmog stanja lidera naprednjaka, ukoliko ne bude izričitih zahteva medija.

Број коментара 42

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво