Nikolić napušta bolnicu

Predsednik SNS-a Tomislav Nikolić namerava da sutra (nedelja) napusti bolnicu ako preko noći ne bude komplikacija. Lider naprednjaka, međutim, nastavlja štrajk glađu. Omladina SNS-a kritikovala internet portal RTS-a.

Lider Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić namerava u nedelju da napusti bolnicu ukoliko preko noći ne bude zdravstvenih komplikacija, izjavio je član lekarskog konzilijuma koji brine o njegovom zdravstvenom stanju Ljubomir Ilić.

"Nikolić će po svojoj želji, zbog iznurenosti i malaksalosti, ostati u bolnici do sutra ujutro, kada misli da napusti KBC, ukoliko ne bude komplikacija i provede najveći naš praznik sa svojom familijom", rekao je Ilić novinarima.

Kasno popodne, lidera naprednjaka, uz blagoslov patrijarha, posetio je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije, da ga, dan pred Uskrs pozove da prekine štrajk i praznik provede s porodicom.

Prema rečima član lekarskog konzilijuma, Nikolićevo zdravstveno stanje je dobro, štrajk žeđu je potpuno saniran i on unosi dovoljno tečnosti, tako da nema daljih indikacija za hospitalizacijom.

Ilić je rekao da Nikolić nastavlja štrajk glađu, koji ga za sada životno ne ugrožava, ali da bi prve posledice mogle da se manifestuju za nedelju dana, napominjući da bi za mesec dana, ukoliko nastavi štrajk glađu, lider SNS-a mogao biti i životno ugrožen.

"Priželjkujemo da Nikolić prekine štrajk glađu, ali što se toga tiče, mi nemamo više medicinskog posla", rekao je Ilić i dodao da nema potrebe za daljom intravenoznom potporom i da Nikolić može da ide kući i da nastavi sa štrajkom glađu, ili da ga prekine po svojoj želji.

Ilić je podsetio da je Nikolić u bolnicu primljen isključivo zbog saniranja štrajka žeđu, što je do sada, kako je rekao, uspešno okončano i dodao da se konzilijum više neće oglašavati po pitanju zdravštvenmog stanja lidera naprednjaka, ukoliko ne bude izričitih zahteva medija.

broj komentara 47 pošalji komentar
(ponedeljak, 25. apr 2011, 19:10) - soic [neregistrovani]

stranka zdravog razuma

ocigledno tomislav nikolic previse gledao soica

(nedelja, 24. apr 2011, 19:59) - anonymous [neregistrovani]

Napokon

zasto se pravi cirkus od drzave?!!

(nedelja, 24. apr 2011, 08:54) - anonymous [neregistrovani]

sretan uskrs vernicima

nsma treba pametna vlast a ne gladna i zedna,a i pomocnik je za neverovati.da li gospoda bivsi cetnici znaju da ih znamo.hristos vaskrse

(nedelja, 24. apr 2011, 07:46) - mica [neregistrovani]

dozvao se pameti

Nadam se da se covek dozvao pameti posle tolike bruke!

(nedelja, 24. apr 2011, 06:33) - anonymous [neregistrovani]

Srecan praznik

Hristos vaskrese! Gospodine Nikolicu.

(subota, 23. apr 2011, 23:43) - Moto klub ch [neregistrovani]

Samo toliko

Samo da pozelimo gospodinu nikolicu srecan povratak njegovoj kuci da se sto pre oporavi i srecan uskrs ,tomo mi smo uvek uz tebe.

(subota, 23. apr 2011, 22:39) - anonymous [neregistrovani]

Mir braco!

Koje ste vi neznalice.Covek strajkuje gladju i ugrozava sebi zivot a ima toliku podrsku naroda.Sta bi bilo da pozove narod na nasilnu smenu vlasti.Ko bi sprecio socijalne nemire,nato-pakt?Koji od ostalih politicara je spreman da ucini tako nesta,da sacuva mir u zemlji a istovremeno trazi izbore.Ja nikad nisam nglasao u Srbiji ali dobro pamtim da su neki palili parlament i jurisali na sopstvenu drzavu jer nisu bili zadovoljni vlascu.Gospodine Nikolicu da ste koji slucajem opozicija u Libiji ili Siriji imali bi ste novcanu pomoc a i bespilotnih letelica nebi vam falilo.Srecan Uskrs kako poziciji tako i opoziciji.Pamet u glavu Srpski narode.Bramerc kaze da je oluja legitimna, a Srpska Krajina je bila pod zastitom plavih slemova i imala je poseban status.Ameri kazu da o podeli Kosova nece biti govora u pregovorima sto odmah znaci da ce biti kako oni kazu.Republika Srpska je pod pritiskom da se odrekne sama sebe ili ce to Incko uraditi.

(subota, 23. apr 2011, 22:26) - anonymous [neregistrovani]

odgovor za evo podrske

Ja da sam na tvom mestu nebi tako nepristojno pisao .kukavicki pobednicki--itd

(subota, 23. apr 2011, 21:20) - anonymous [neregistrovani]

Evo podriške Nikoliću i omladini SNS-a jednim epskim citatom!

"Bolje je hrabro ustuknuti
nego kukavički pobjediti"!

Bob Rock
(Iz stripa "Alan Ford")

(subota, 23. apr 2011, 20:46) - anonymous [neregistrovani]

za micu odgovor

Zavrsen sou za malu de cu ali pocece za veliku decu uskore posle uskrsa.