Jovanović sa delegacijom Libijaca

Građani Libije koji žive u Srbiji sastali su se liderom LDP-a Čedomirom Jovanovićem, u znak zahvalnosti što je ta stranka u Skupštini pokrenula pitanje stradanja civila u Libiji.

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović razgovarao je sa delegacijom predstavnika građana Libije koji žive u Srbiji, saopštila je Liberalno-demokratska partija.

Oni su pohvalili pitanje stradanja civila u Libiji, koje je u skupštini pokrenula Liberalno-demokratska partija, saopšteno je iz te stranke.

Čedomir Jovanović je u razgovoru rekao da Srbija treba da bude partner libijskog naroda, a ne režima libijskog lidera Moamera Gadafija, navodi se u saopštenju stranke.

"Ćutanje i poneka retka fraza koju čujemo od naše vlade jesu prećutna podrška Gadafiju", istakao je Jovanović.

"Naša obaveza je bila da reagujemo zbog svega što je ova zemlja prošla i zbog budućih odnosa sa libijskim građanima", dodao je Jovanović.

Jovanović je predložio da se uspostavi kontakt sa ljudima u Bengaziju i organizuje humanitarna pomoć.

"Vrlo je važno i kako će se ovde izveštavati o događajima u Libiji. Zatražili smo objektivno izveštavanje, koje znači da tražimo da se na isti način i u istom obimu izveštava o tome šta se dešava u Bengaziju, kao i šta se izveštava o događajima u Tripoliju", naglasio je Jovanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво