LDP kritikuje peticiju podrške Koštunici

Peticija podrške lideru DSS-a Vojislavu Koštunici je poziv za rušenje ustavnog poretka, poručila Liberalno-demokratska partija.

Liberalno-demokratska partija saopštila je da je peticija DSS-a, u kojoj se osuđuje kampanja protiv lidera te stranke Vojslava Koštunice, poziv na rušenje ustavnog poretka i pokušaj da se Koštunica izdigne iznad zakona, koji važi za sve druge građane Srbije.

"Profesionalnim lažovima i klevetnicima iz DSS-a, koji svom šefu Vojislavu Koštunici pomažu da postane begunac od zakona i pravde, neće pomoći stare laži koje svakodnevno ponavljaju", navedeno je u saopštenju LDP-a.

U LDP-u smatraju da panika koja je opravdano zavladala u okruženju Koštunice, posle najave da će konačno biti utvrđena istina o oružanoj pobuni Legijinih "crvenih beretki", kao uvodu u kasnije ubistvo Zorana Đinđića, gura njegovu stranku u sve opasnije političke i nezakonite projekte.

LDP je poručio da je stranka koja je sebe godinama dizala u nebeske visine legalizma, danas do grla u prizemnom blatu mnogobrojnih afera i lopovluka, uglavnom u vezi sa zloupotrebama u javnim preduzećima i proneverom državnog novca.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво