Molotovljevim koktelom na zgradu Osnovnog suda u Lipljanu

Nepoznate osobe gađale su molotovljevim koktelom zgradu Osnovnog suda u Lipljanu nešto pre ponoći, prenose elektronski mediji u Prištini.

Od vatre koja se proširila unutar i van zgrade u jednoj kancelariji je načinjena manja materijalna šteta, a oštećeno je i službeno vozilo suda.

Policijske patrole, jedinice za istragu, zajedno sa drugim relevantnim jedinicama izašle su na mesto napada i započele istragu.

Pre nedelju dana molotovljev koktel je bačen na deo zgrade kosovske skupštine u Prištini, u kome se nalazi kabinet kosovske predsednice Antifete Jahjage. Grupa koja sebe naziva "nezadovoljni građani" preuzela je odgovornost za taj napad.

Kosovska policija još nije otkrila ko je bacio kotel na zgradu kosovske predsednice. U međuvremenu je saopštila da je u cilju sprečavanja ovakvih krivičnih dela, preduzela dodatne mere i pojačala prisustvo svojih pripadnika oko zgrada u kojima su javne ustanove i institucije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи