Priština, sastanak zvaničnika NATO i komandanta Kfora

Komandant Združenih snaga NATO sa sedištem u Napulju, admiral američke mornarice Mark Ferguson i komandant Kfora, italijanski general Luiđi Miljeta sastali su se sa predstavnikom EU Samuelom Žbogarom i ambasadorima Kvinte na Kosovu.

Sastanku su prisustvovali ambasadori Francuske, Nemačke, Italije, Britanije i SAD.

Pripadnici Kfora izvestili su admirala Fergusona o bezbednosnoj situaciji na Kosovu kao i u regionu Balkana, objavljeno je na sajtu Kfora.

Miljeta i Ferguson razgovarali su i o važnosti uloge Kfora u podršci kosovskim policijskim snagama i Euleksu.

Admiral Ferguson obišao je i Taktički rezervni manevarski bataljon Kfora koji čine vojnici iz Portugalije i Mađarske, a koji daje podršku snagama Kfora na osnovu Rezolucije UN 1244.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво