Jovanović: Idemo na izbore da pobedimo Vučića

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović istakao je da su vanredni parlamentarni izbori prilika da se konsoliduje politički život i ojačaju institucije, kao i da na izbore izlazi sa željom da pobedi Vučića.

Čedomir Jovanović smatra da je neophodna promena sistema u kome je sva vlast u rukama jednog čoveka.

"Nakon četiri godine vlasti Vučića, svakome u Srbiji je jasno kako će izgledati naša zemlja ukoliko on i nakon izbora bude mogao da se ponaša onako kako sam misli da treba. Zato na ove izbore idemo da pobedimo Vučića", naglasio je Jovanović.

Takođe, lider LDP-a smatra da nije normalno da "premijer bude i sudija i tužilac i direktor sportskog kluba".

"Ta činjenica ne govori o njegovoj nepobedivosti i snazi, baš naprotiv, ona opisuje Srbiju kao društvo u kojem se ne može još mnogo na način na koji se živelo do sad", istakao je Jovanović u saopštenju.

Inače, Jovanović je naveo da će u fokusu kampanje LDP-a biti krupni ekonomski problemi koji utiču na život građana i zemlju stavljaju na marginu prema svim evropskim parametrima.

"Zato ozbiljan pristup reformama penzionog i zdravstvenog fonda, fonda socijalne zaštite, ali i sistema javnih preduzeća i preduzeća u restrukturiranju predstavlja ključni korak ka konačnom završetku tranzicije u Srbiji", smatra Jovanović.

Lider LDP-a tvrdi da je ključno dovršiti proces pomirenja u regionu i regulisati odnose sa susedima.

"Jedino posvećenošću evroatlantskim integracijama možemo očekivati da će nas svet gledati sa poštovanjem i uvažavanjem, a članstvo u EU i NATO-u ne možemo postići ukoliko nemamo rešene odnose u okruženju", zaključuje Jovanović u saopštenju.

broj komentara 4 pošalji komentar
(četvrtak, 03. mar 2016, 21:38)
Палац среће! [neregistrovani]

Са оваквим бирачима...

опозиција нема шансе!

(četvrtak, 03. mar 2016, 20:25)
anonymous [neregistrovani]

Samo nam treba da pobjedi LDP

I pored svih afera neko ima obraza da traži podršku birača. Ako nemamo opoziciju na ovakvu vlast i ako su ovakvi u opoziciji nema nam spasa. Treba neko ko se do sada nije kompromitovao.

(četvrtak, 03. mar 2016, 20:25)
anonymous [neregistrovani]

5%

Zar sami nevredite ni 5%. Pa zar zasluzujete da budete u skupstini. Pokazite sami koliko ste dobri , ja znam da cela opozicija ce proci census ali gde ste tu vi? Zasto se borite samo za sebe

(četvrtak, 03. mar 2016, 20:15)
Miloš [neregistrovani]

/

U filmu "Boj na Kosovu" , Vuk Brankovic ( Voja Brajovic) je izgovorio jednu recenicu koja bas i nije primerena tom dogadjaju iz filma,ali je itekako primerena ovoj izjavi Cede Jovanovica." Ako bi onaj ko ide u Turski tabor da ubije Murata gajio takvu nadu,bio bi lud. A ako je ne bi gajio,bio bi lud sto ide". Tako i Ceda, "Ako gaji nadu da ce pobediti prethodnu (mozda i buducu) vlast,on je lud. A ako je ne gaji,onda je lud sto uopste izlazi na izbore". Zapamtite!!! U ovom slucaju ce prvi deo improvizovanog citata sigurno biti tacan!