Tadić: Samo u jednoj koloni do političkog preokreta

Lider Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je da se ta partija i dalje zalaže za nastup proevropske opozicije u jednoj koloni, uveren da je jedino tako moguć politički preokret.

Boris Tadić podseća da je njegova stranka svih prethodnih meseci, kada je započela ujedinjavanje, upućivala pozive DS-u da im se pridruži, ali da je, "nažalost, DS donela odluku da se na predstojećim izborima ne ide u jednoj koloni".

SDS, međutim, neće napadati druge stranke opozicije u kampanji, jer je njihova meta "isključivo nesposobna vlast", naveo je Tadić u pisanoj izjavi za medije.

Pitanje zašto su odlučili da opozicija ne nastupi u jednoj koloni pitanje je isključivo za DS, dodaje Tadić, koji takvu odluku ne želi da komentariše, ali napominje da je SDS od početka bila upravo za takvo rešenje, smatrajući da bi to na najbolji način moglo da dovede do političkog preokreta koji je Srbiji neophodan.

"Nastavićemo razgovore sa našim tradicionalnim partnerima kako bismo uspostavili snažnu opozicionu opciju koja će dovesti do smene Aleksandra Vučića, bez obzira na ovakvu odluku DS-a", naveo je Tadić u pisanoj izjavi za medije.

broj komentara 1 pošalji komentar
(ponedeljak, 29. feb 2016, 22:00)
anonymous [neregistrovani]

Obracanje

Verujem g. Tadicu da je tako u zivotu. Kao da nikada niste bili na vlasti pa bi sad da se organizujete. U prirodi je nashi gradjana da budu vise puta prevareni i to je normalno, ali budite ubedjeni da nas ima dosta koji imaju dugo pamcenje i da se svega secamo. Isto je I sa sadasnjom vlascu koja misli da se ne secamo zaklinjanja u penzionere i kako ne samo da se nece smanjivati penzije ,nego povecavati. Ali,ako ni jedno ni drugo nije dovoljno kao dokaz odnosa prema nama gradjanima, onda bolje i ne zasluzujemo.