Jovanović: Razočaran sam, ali ne i ljut

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović kaže da je razočaran, ali ne i ljut, zbog odustajanja DS-a od formiranja zajedničke liste nakon postignutog i potpisanog dogovora o raspodeli mandata.

"Učinio sam sve kako bih građanima omogućio da se, glasajući za našu jedinstvenu listu, najefikasnije suprotstavimo koaliciji Aleksandra Vučića. Moraćemo više da radimo, jer i bez demokrata taj cilj i dalje ostaje isti", naveo je Čedomir Jovanović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Ističe da ga otpor i pritisci sa kojima su se predstavnici LDP-a suočavali, pokušavajući da formiraju jednu listu, uveravaju da je bio u pravu, uprkos tome što će, voljom Demokratske stranke, sa stanovišta programa i cilja, kako kaže, tri gotovo identične stranke nastupiti u dve kolone.

Jovanović je ranije danas na Tviteru napisao "demokratskasrbija final cut".

Funkcioner te stranke Kenan Hajdarević je na svom Tviter nalogu napisao da su DS, SDS i LDP pistigli konačan dogovor o podeli mandata i objasnio da je dogovor pao zahvaljući "žrtvi" LDP-a.

"Čedomir Jovanović na pregovorima prekinuo agoniju i žrtvovao LDP, da bi DS i SDS dobili procente koje su tražili", napisao je Hajdarević.

broj komentara 4 pošalji komentar
(utorak, 01. mar 2016, 14:33)
anonymous [neregistrovani]

Cedice!

Ostavi se coraih poslova,narod zna koliko ko vredi,a ako nemozes sam,znas sta to znaci.

(utorak, 01. mar 2016, 10:11)
Pera Dangudić [neregistrovani]

Dogovarali se o raspodeli mandata?

I nisu uspeli da se dogovore pošto je nekima već jasno da eventualno jedan ili dva mandata nisu deljivi na tri koloseka...

(utorak, 01. mar 2016, 09:42)
Turi tu palac! [neregistrovani]

Nas problem su biraci,

a politicari uvek znaju sta hoce!-Cemu izbori,sve ce biti isto!

(utorak, 01. mar 2016, 08:56)
anonymous [neregistrovani]

ja ne mogu da verujem

da im je politicki program "protiv nekog" mesto "ponuditi nesto" ...pisi propalo u najavi.