SNS: DS smešno i zlonamerno o komunalnoj policiji

Gradski odbor Srpske napredne stranke Beograda poručio je Demokratskoj stranci da je smešno i zlonamerno govoriti o komunalnoj policiji kao privatnoj vojsci gradonačelnika.

Naprednjaci su u saopštenju podsetili da je Zakon o komunalnoj policiji donela upravo DS, kao da su svi zaposleni u vreme njihove vlasti.

"Što se tiče uniforme za policajce, izgleda da (Balšu) Božovića tokom boravka na Maldivima niko nije obavestio da je policija posle osam godina dobila nove uniforme, nova oklopna vozila i da su rezultati u borbi protiv kriminala i korupcije u Srbiji neuporedivo bolji nego u vreme kada je DS vladao Srbijom, i kada su ključni investitori bili Šarić i drugi narko-dileri koji su od narkotika kupovali firme i nekretnine", navodi se u saopštenju.

Predsednik GO DS Balša Božović ocenio je da je komunalna policija pretvorena u "privatno obezbeđenje i vojsku gradonačelnika" i da se u nju ulaže, dok policija nema adekvatnu orpemu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи