PS: DS sramno zloupotrebio pogibiju građana

Svima osim demokratama jasno je da Aleksandar Vučić nije nikoga vređao na konferenciji za medije, poručuje Pokret socijalista.

Pokret socijalista Vojvodine saopštio je da je Demokratska stranka preko Gordane Čomić na sraman način zloupotrebila pogibiju građana Srbije da bi napala republičku Vladu i premijera Aleksandra Vučića.

"Koristiti jednu ovakvu tragediju u dnevnopolitičke svrhe i borbu za izborni cenzus je ispod svakog civilizacijskog nivoa", ocenili su vojvođanski socijalisti.

Ističu da je svima, osim demokratama, jasno da "Aleksandar Vučić nije nikoga vređao i da se uvređen mogao naći samo onaj ko misli da je istina o ljudima koji koriste ljudske tragedije za napad na Vladu i premijera uvredljiva".

Zamenica predsednika DS-a Gordana Čomić, upućujući saučešće porodicama poginulih u Libiji, kritikovala je juče premijera Vučića zbog, kako je rekla, neprimerenih opaski na račun novinara i korisnika društvenih mreža tokom konferencije za novinare na kojoj je govorio o pigibiji dvoje službenika srpske ambasade u Libiji.

broj komentara 0 pošalji komentar