Gojković: Jedino verbalno nasilje sprovodi DS

Član Predsedništva SNS-a Maja Gojković navodi da predsednik SNS-a i premijer Aleksandar Vučić nikoga nije vređao, a da je DS tragične događaje pokušao da iskoristi za skupljanje jeftinih političkih poena.

Ako je za DS uvreda što Vučić nije bio u Londonu nego je držao konferenciju za novinare pred građanima Srbije, a u DS-u bi voleli da je u Londonu, to je druga stvar, rekla je Gojkovićeva za Tanjug.

Ocenila je da je Gordana Čomić danas izvršila verbalno nasilje nad Srbijom načinom na koji je govorila o pogibiji srpskih državljana u Libiji, događaja zbog kojeg je cela Srbija u žalosti i neverici.

"Jedino verbalno nasilje koje neko sprovodi u Srbiji je nasilje Demokratske stranke i njenih funkcionera koji svakoga dana izmišljaju afere ili smišljaju laži", rekla je Gojković.

Ocenila je da je, bez obizra na tragične događaje iz Libije, DS danas odlučio da se bavi skupljanjem jeftinih poltiičkih poena.

Zamenica predsednika DS Gordana Čomić, upućujući saučešće porodicama poginulih u Libiji, kritikovala je prethodno premijera Vučića zbog, kako je rekla, neprimerenih opaski na račun novinara i korisnika društvenih mreža tokom konferencije za novinare na kojoj je govorio o pogibiji dvoje službenika srpske ambasade u Libiji.

broj komentara 0 pošalji komentar