Ambasada SAD: Saučešće zbog pogibije dvoje državljana Srbije

Ambasada Sjedinjenih Amerčkih Država izrazila je duboko saučešće porodicama dvoje otetih srpskih držžavljana, Slađane Stanković i Jovice Stepića, koji su tragično nastradali u Libiji.

"Nakon ššto je čuo izvešštaje medija, ambasador Kajl Skot je razgovarao sa premijerom Vučićem i ministrom spoljnih poslova Dačićem kako bi izrazio svoje duboko žžaljenje i iskreno saučeššće američkog naroda povodom ovog tragičnog gubitka", navodi se u saopštenju Ambasade SAD dostavljenom Tanjugu.

U saopštenju se navodi da su Sjedinjene Američke Držžave zahvalne Srbiji na njenoj posvećenosti kao partneru u Koaliciji protiv ID, koja se bori protiv strahota međunarodnog terorizma.

"Našši napori su usmereni ka spasašvanju nevinih života, i duboko žžalimo za tragično preminulim služžbenicima Ambasade Srbije u Libiji", zaključuje se u saopštenju.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво