Marković: U toku pregovori Koalicije SPS-PUPS-JS

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma istakao je da se nada da će koalicija SPS, PUPS, JS i na ovim izborima biti zajedno na listi i dodao da su pregovori u toku.

U toku su pegovori koalicije, ali nam nisu prioriteti funkcije, prioriteti su nam programi i šta traba da uradimo za građane, istakao je Marković i ocenio da se "JS mora vratiti izvornom i izbornom programu zbog čega smo i nastali a to je socijalna pravda i da pomognemo onima koji nemaju da žive od svog rada".

Marković je, kada je reč o koaliciji i preraspodeli mandata, istakao da "JS mnogo daje, a malo traži. Međutim sada naš Glavni odbor i funkcioneri stranke kažu da mi malo više vredimo od onog dela koga dobijemo od zajedničkog kolača koalicije".

Govoreći o predstojećim izborima, Marković je rekao da je ta koalicija "na svakim narednim izborima dobijala više glasova i da to očekujem i sada".

Marković je ocenio da će se građani opredeljivati po onome šta je ko uradio i tako glasati i poručio da JS ima dobru budućnost i dobru koaliciju sa SPS i PUPS i traje godinama.

Marković je istakloa da JS u kampanji "neće nikoga napadati, nećemo zato imati vremena, jer ćemo prezentovati ono što smo uradili šta ćemo raditi i eventualno ćemo odgovoriti na napade".

On je istakao da će se "JS zalagati da Srbija ne bude baza za proizvode iz EU, pre svega kada je reč o poljoprivredi, već da bude obrnuto".

Jedinstvena Srbije, čije je sedište u Jagodini, ceremonijom sečenja slavskog kolača, obeležila je slavu Sretenje Gospodnje i 12 godina od osnivanja.

Obeležavenje godišnjice će biti nastavljeno u Leskovcu a, kako je najavio lider JS, prisustovaće i prvi potpredsednik vlade i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i lider PUPS-a Milan Krkobabić.

Pozdravljajući goste, funkcionere JS i članove stranaka koje participiraju u Skupštini grada, Marković je istakao da je JS poznata po rezultatim, svuda gde je na vlasti u Srbiji.

"Neki kažu da treba napraviti maketu šta će se raditi, nama bi trebalo najmanje 10.000 kvadratnih metara prostora da napravimo maketu onog što smo uradili u svim oblastima života ali tu nećemo stati", poručio je Marković.

Najavio je da će do kraja godine još tri investitora doći u Jagodinu, nekoliko fabrika radi "ali je važno da u njima zapošljavano građane".

Prepoznatljivi smo i po borbi protiv bele kuge, "iz gopdine u godinu sve više se dece rađa u Jagodini, sve je više đaka prvaka", dodao je Marković.

broj komentara 2 pošalji komentar
(ponedeljak, 15. feb 2016, 14:08)
anonymous [neregistrovani]

Ako

Ako se bilo čemu nadate sklonite PUPS zbog odstupanja od osnovnih načela zaštite penzionera. Mada oni njih nikada nisu ni predstavljali.

(ponedeljak, 15. feb 2016, 13:45)
anonymous [neregistrovani]

cega se boje pa se ujedinjuju ?

Zasto ne izadje svako sam na izbore?