Vasin: Zakon o poreklu imovine umesto demagogije

Predsednik pokrajinskog odbora Demokratske stranke za Vojvodinu, Miroslav Vasin, pozvao je premijera Aleksandra Vučića da odgovori na pitanje zašto Skupštini Srbije nije predložio usvajanje Zakona o poreklu imovine.

Miroslav Vasin smatra da bi Zakon o poreklu imovine dao odgovor na pitanje kako su svoju imovinu stekli političari, ali i njihovi bračni drugovi, braća, rođaci i prijatelji.

"Umesto što demagoški poručuje da po odlasku sa funkcije 'neće biti ni dinar teži', za razliku od drugih političara, gospodin Vučić bi trebalo da odgovori na pitanje zašto nije ispunio svoje obećanje i predložio Skupštini Srbije usvajanje Zakona o poreklu imovine", piše u saopštenju DS-a.

Prema njegovim rečima, da je usvojen zakon o poreklu imovine, danas bi građani Srbije, pred izbore, imali "jasnu sliku o svakom političaru".

"Ovako, svaki od njih ističe u prvi plan priču o svom poštenju i nepoštenju svojih političkih suparnika", dodaje se u saopštenju.

Premijer Vučić odbacio je kao neumesne spekulacije o njegovom navodnom pomirenju sa Miroslavom Miškovićem a komentarišući to što političari na funkcijama znatno poprave svoje materijalno stanje, poručio da on lično, po odlasku sa funkcije, neće "biti ni dinar teži", nego što je sada.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво