SNS: Optužbe Todorića na račun Mekejna diplomatski skandal

Srpska napredna stranka saopštila je večeras da je zgrožena stavovima Demokratske stranke i njenih funkcionera i da smatra da to što je "internacionalni sekretar DS Vladimir Todorić optužio senatora SAD Džona Mekejna da sarađuje sa Islamskom državom predstavlja neviđeni diplomatski skandal".

"Smatramo da je neprihvatljivo da bilo kada, a posebno u danu kada su našu državu posetili američki senatori, našoj zemlji pružili snažnu podršku na putu EU integracija, nedvosmisleno pohvalili ekonomske reforme koje sprovodi Vlada predvođena Aleksandrom Vučićem, i podržali posvećenost Srbije miru i stabilnosti u regionu, Demokratska stranka na najbrutalniji način vređa jednog od najrespektabilnijih zvaničnika Sjedinjenih Američkih Država", ističu iz SNS.

Kako se dodaje u saopštenju, SNS nije iznenađena uvredama koje stižu iz DS na račun stranih diplomata, jer, kako navode naprednjaci, "pored nedavnih uvreda na račun ministra spoljnih poslova Austrije, demokrate su u zvaničnom saopštenju optužile i doskorašnjeg ambasadora SAD Majkla Kirbija da laže".

"Građani ne moraju da brinu, upravo njihovom voljom, stavovi DS-a ne predstavljaju zvanične stavove naše države. Uvereni smo da će građani pokazati na predstojećim izborima šta misle o politici mržnje i laži DS-a, i da će ta politika zauvek postati prošlost Srbije", navodi se u saopštenju.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво