Читај ми!

Stefanović: Mi smo udružženi s građanima Srbije

Predsednik Levice Srbije Borislav Stefanović navodi da je stranka otvorena za svako programsko i ideološko rešenje, ali da neće po svaku cenu ići na izbore zajedno sa drugim opozicionim stranakama.

"Ne mora niko da se udružuje s Levicom Srbije, mi smo udruženi s građanima Srbije", objasnio je Stefanović.

Lider Levice Srbije je na pitanje ko finansira štampanje plakata Levice Srbije, rekao da su novac za plakate donirali članovi, da su sredstva bila skromna, tiraž mali i da je sve u skladu sa zakonom i transparentno, što potvrđuje i plaćanje preko računa i na to plaćen porez.

"Mi u tom smislu, kao partija, niti imamo niti ćemo imati šta da krijemo", dodao je Stefanović.

Poručio je novinarima da bi voleo da takva pitanja postavljaju SNS-u koji ima, kako je rekao, nemerljiv iznos na svom tekućem računu.

"Da ne govorim o materijalu i popisivačima u Malom Mokrom Lugu, podeli pašteta i deterdženata. Verovatno je to palo s neba", prokomentarisao je Stefanović.

"Ko to plaća? To je pitanje. A opozicione partije, koje odštampaju par hiljada plakata, često dobrom voljom štampara, čije firme ne sme niko da pomene, jer bi imale velike probleme, snalaze se u okviru zakona koliko mogu", naveo je Stefanović.

Zbog toga, dodao je, članovi LS i rade na terenu i razgovaraju s građanima.

"Mogu da kažem da je LS jedina stranka u Srbiji koja je do sada obišla celu Srbiju. Bili smo svuda, a drugi još nisu ni počeli", zaključio je Stefanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи