SNS: Činimo sve da se mali poljoprivrednici osećaju sigurno

Srpska napredna stranka saopštila je da čini sve da se mali poljoprivredni proizvođači i svi poljoprivrednici osećaju sigurno i da mogu da unapređuju svoju proizvodnju i žive od poštenog rada.

SNS će učiniti sve da se više nikada ne desi da mali poljoprivredni proizvođači i poljoprivrednici stradaju i da se preko njihovih leđa bogate funkcioneri Demokratske stranke, njihovi partneri, prijatelji, tajkuni i kriminalci, navodi se u saopštenju.

SNS je u odgovoru na optužbe DS da Uredba o podsticaju u poljoprivredi uništava poljoprivredu Srbije, poručio toj stranci da "umesto jeftine demagogije i grčevite borbe da svakog dana bar jedanput slažu poljoprivrednike, konačno objasne građanima zašto je Bojan Pajtić, sa svojim saradnicima, poklanjao državno poljoprivredno zemljište Darku Šariću, Miletu Jerkoviću i ostalim tajkunima i kriminalcima".

"Pitamo DS šta kriju, i zašto se plaše da pokažu narodu sve ugovore koje su potpisali od 2000, pa da građani Srbije vide kako se to čuvene demokrate brinu o poljoprivredi i srpskim seljacima. Umesto prazne priče, građani čekaju konkretne odgovore od DS-a i Bojana Pajtića, ko i kako se obogatio, dok su demokrate sistematski uništavale domaće poljoprivrednike, poklanjale kriminalcima državno zemljište i uništavale poljoprivredne zadruge", piše u saopštenju dostavljenom medijima.

Ministarka poljoprivrede i zaštite životne sredine Vlade u senci DS Nada Dragović izjavila je da Uredba o podsticajima u poljoprivredi za 2016, uništava poljoprivredu Srbije.

Srpska napredna stranka saopštila je da nijedna laž Demokratske stranke ne može da promeni činjenicu da su njen lider, Bojan Pajtić, i njegovi najbliži saradnici najveća sramota Srbije.

"Koliko god funkcioneri DS-a lagali, ne mogu da nateraju građane Srbije da zaborave: da se njihov šef Bojan Pajtić brčkao na Brionima dok je celokupni srpski narod tugovao, a Hrvatska slavila Oluju, da je šef njihovog izbornog štaba sa Dverima progonio migrante, da su pokrali pomoć namenjenu unesrećenim ljudima u zemljotresu u Kraljevu, da su opljačkali novac namenjen deci sa smetnjama u razvoju, da su brutalno krali socijalnu pomoć namenjenu najsiromašnijim građanima", navodi se u saopštenju SNS-a.
 

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво