SNS: DS odbio ponuđene termine za skup u Mladenovcu

Srpska napredna stranka odbacila je, kao "još jednu manipulaciju i prevaru", tvrdnje lidera Demokratske stranke Bojana Pajtića da im je bilo zabranjeno održavanje tribine u Mladenovcu.

Pajtić je rekao da DS-u nije dozvoljeno da održi unapred najavljen skup u zgradi Skupštine opštine Mladenovac, što pokazuje, kako on smatra, da se vlast plaši istine.

"Istina je da je opština Mladenovac ponudila DS-u nekoliko termina u kojima su mogli da održe tribinu. Sve termine su odbili, a preko medija su najavljivali tribinu u terminu koji je bio ranije zauzet", precizira se u saopštenju Gradskog odbora SNS.

To znači, zaključuju naprednjaci, da Pajtić i njegova stranka nisu ni želeli da održe tribinu već da izazovu incident.

"Pajtić je večeras ponovo prevario građane i javnost Srbije onako kako to radi svaki dan i kako njegova stranka to radi godinama unazad. Oni nemaju šta da ponude građanima osim laži. Posebno nemaju šta da ponude u Mladenovcu, gradu koji su opljačkali zbog čega im lokalni lider sedi u zatvoru", ističe se u saopštenju.

Na izjavu lidera DS-a Bojana Pajtića reagovao je i potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Aleksandar Jovičić.

"Bojan Pajtić i DS nastavljaju da lažu. Još jedna u nizu neistina i obmana DS-a je ta da im je zabranjen skup u Mladenovcu. Istine radi, zahtev je podnet kasno i to za zauzetu salu u SO Mladenovac", dodao je Jovičić.

"Bojan Pajtić je slagao za grafit 'Smrt Pajtiću', za koji se ispostavilo da ga je pisao upravo dugogodišnji član DS. U želji da sa šest odsto podrške i dalje vlada, izmislio je aferu prisluškivanja, za koju su ga, da podsetimo građane, demantovali svi 'svedoci' koje je sam naveo", dodaje se u saopštenju.

 

broj komentara 4 pošalji komentar
(četvrtak, 11. feb 2016, 09:41)
anonymous [neregistrovani]

Muka mi je...

.... vise da citam naslove o prozivanju. Mislim da DS nece voditi kampanju za dovrobit Srbije vec protiv SNS-a i Vucica.Vec duze vreme slusamo i citamo kako oni bojkotuju rad SNS-a i rad premijera. Njihova kampanja je odavno pocela, jer uvek imaju oni neke komentare i primedbe na rad. Samo gradjani vide ko radi, a ko prica i to neistine. Nisam politicki nastrojena ni jednoj stranci, ali nikada nam bolje bilo nije, niko nije ulozio toliko sebe za narod i nasu drzavu. Svi mi znamo kako je bilo kad je bio DS na vlasti... Iako su smanjene plate, penzije, svi znamo zbog cije vlasti je premijee morao tako da postupi. Sto se ove vesti tice mislim da opet traze dlaku u jajetu

(četvrtak, 11. feb 2016, 08:41)
anonymous [neregistrovani]

Srbine nas

A vi znate da je sala bila zauzeta ili mozda verujete ovima sto kazu da jeste ?

(četvrtak, 11. feb 2016, 08:07)
Srbin iz Nemačke [neregistrovani]

"Sto da im ponudi termine?"

Pročitaj sve pre nego što daješ komentare . Nije tražio skup na ulici već u sali koja je traženog dana već bila zauzeta !

(sreda, 10. feb 2016, 21:39)
anonymous [neregistrovani]

Sto da im ponudi termine?

Skup treba da se samo prijavi u policiji i to je to!