Nikolić: SPS korektan partner SNS-a u Vladi

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da su socijalisti do sada bili korektan partner naprednjaka u Vladi i naglasio da se neće mešati u formiranje Vlade posle izbora.

"Mislim da je SPS do sada bio korektan partner SNS-a u Vladi. A da li će Aleksandar Vučić i SNS odlučiti posle izbora da ponovo idu sa SPS-om ili sa nekom drugom političkom strankom, to će biti njihov izbor, a ne moj", rekao je Nikolić u intervjuu za sutrašnji broj NIN-a.

Nikolić je ponovio da želi da SNS i posle izbora ostane na vlasti, a upitan da li želi da naprednjaci i dalje budu u koaliciji sa socijalistima, odgovorio je da smatra da je nemoguće formirati vlast bez koalicije, da to ne bi bilo ni previše mudro, te da ne valja da sve stranke, osim jedne, ostanu u opoziciji, objavljeno je na sajtu Blica.

Predsednik je rekao i da se ne meša u sastav Vlade, ali ni u poslaničku listu naprednjaka, a spekulacije da postoji "Tomina kvota" ocenio kao besmislice.

"Kao što se ne mešam u sastav Vlade, ne mešam se ni u poslaničku listu, nisam se mešao ni 2014. godine, neću ni 2016", rekao je Nikolić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво