SNS: DSS očajnički pristaje na svakakve saveze

Srpska napredna stranka saopštila je da je neparlamentarna Demokratska stranka Srbije, "kao što je ranije već izgubila poverenje naroda, izgubila i političi kompas, ali i svaku drugu orijentaciju, zbog čega sada očajnički pristaje na svakakve saveze kako bi uspela da se dočepa parlamenta".

"Demokratska stranka Srbije i njeni kadrovi, oprobani u svakojakim pljačkaškim privatizacijama i raznim kohabitacijama, u stanju su da promene i naciju, i zemlju, samo da bi ponovo bili na vlasti i opet, zajedno sa svojim starim novim partnerima iz starog novog DOS-a, razarali Srbiju i siromašili njene građane", naveo je SNS.

Prethodno je DSS, povodom ocene SNS da opozicija pravi novi DOS, navela da naprednjaci ne bi optužili tu stranku da je "ista kao one od kojih je politički daleko koliko i od SNS-a, kada bi umela da pravi razliku između ideologije, politike i programa stranaka i, sa druge strane, zalaganja za održavanje fer i poštenih izbora".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво