Polemika DS-a i SNS-a

Srbija će u 2016. godini, ako se pogledaju nezaposlenost i inflacija, zauzeti sedmo mesto na listi zemalja sa najlošijim uslovima života, pokazuju podaci agencije "Blumberg biznis", saopštila je DS. Kada sledeći put kažu da narod u Srbiji teško živi, neka se pre toga bar malo potrude i bar deo opljačkanih para vrate građanima, poručila je SNS.

"Uticajna analitička informativna agencija Blumberg biznis, je upravo prognozirala da će Srbija u 2016. biti sedma najmizernija zemlja na svetu, po Okunovom indeksu bede, koji uzima u obzir stopu nezaposlenosti i inflaciju", navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, ovo istraživanje je još jedna potvrda da vlast obmanjuje građane.

"Dok režim Aleksandra Vučića građane koji svakoga dana žive sve teže ubeđuje kako im primanja nikada nisu bila veća, cene niže a zemlja uređenija, sve renomirane ankete i analize pokazuju tačno ono što građani sami vide - da Srbija ide u pogrešnom pravcu, da Vlada loše radi svoj posao, da je život u njoj sve teži", navodi se u saopštenju DS-a.

Reagujući na to saopštenje ,Srpska napredna stranka poručila je Demokratskoj stranci i njenom lideru Bojanu Pajtiću da, kada sledeći put kažu da narod u Srbiji teško živi, neka se pre toga bar malo potrude i bar deo opljačkanih para vrate građanima. 

"SNS poručuje DS, da umesto što se svakog dana trude da stave ljagu na našu državu, koju su oni brutalno opljačkali, objasne danas samo jedno - na čijim računima, i u čijim džepovima, je završilo 35 miliona evra narodnih para koje je Bojan Pajtić, šef kriminalnog režima u Vojvodini, kroz Fond za subvencionisanje pogona novih tehnologija, počastio svoje sponzore, prijatelje i članove DS-a", navodi se u saopstenju.

Molimo predsednika DS-a i premijera APV, Bojana Pajtića, da objasni građanima kako je, i sa kim, stvorio najmonstruozniju političko-kriminalno-tajkunsku mrežu, i kako je sa svojim najbližim saradnicima pljačkao građane, dodaje SNS.

U saopštenju se navodi da SNS, za početak, čeka Pajtića da kaže zašto je dao 650.000 evra narodnih para, pod plaštom subvencija za uvođenje novih tehnologija, firmi "Keramika unika".

"Čekamo da Pajtić pokaže gde su te nove tehnologije, gde su danas radnici koje je ta firma imala obavezu da zaposli, i da nam svima objasni zašto pare građana nikada nisu vraćene, i kako je to preduzeće završilo u stečaju sa milionskim dugovima", piše u saopštenju te stranke. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво