Читај ми!

Jovičić: Nove laži DS-a o Zakonu o stanovanju

Potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Aleksandar Jovičić saopštio je da novi Zakon o stanovanju ne uvodi nikakve nove troškove za građane i ukazao da Demokratska stranka o tome ponovo iznosi laži i širi paniku.

Pred nama je najprljavija kampanja koja će se voditi protiv SNS-a, ocenio je Jovičić u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima, navodeći da je dokaz za to poslednja izjava poslanika DS-a Balše Božovića.

"Još jedno u nizu iznošenja potpunih laži, čiji je cilj da se širi najgora vrsta panike među građanima, bez ikakve odgovornosti i bez ikakvog osnova", rekao je Jovičić.

Funkcioner SNS-a istakao je da građani neće imati nikakve nove troškove zbog novog Zakona o stanovanju, plaćanje održavanja zgrade je transparentnije nego ikad, a zaštita kako stanara tako i vlasnika stanova je veća.

"Građani će moći da biraju da li žele da sami vode računa o svojim zgradama, ili će angažovati profesionalca, koji će morati da ima licencu i čije udruženje će morati da bude registrovano kod Privredne komore", objasnio je Jovičić.

Takođe, Jovičić je naglasio i da će ljudima koji žive u stanovima koji su u javnoj svojini biti pružena mogućnost otkupa što do sada nije bio slučaj, a čak i onima koji nisu u mogućnosti da plate će biti obezbeđen smeštaj.

"Ali ovakve izjave ne čude. Režim Demokratske stranke nije bio u stanju da uvede red niti u jednu sferu našeg društva, jer im red nije ni odgovarao, kada se red uvede onda ne mogu da se pljačkaju građani. Ali nećemo dozvoliti da se ovakvim potezima političkih očajnika oni zastrašuju. Nećemo dozvoliti da nas vrate u njihovo vreme pljačke, korupcije i kriminala. Srbija ide napred", poručio je Jovičić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво