SNS Pajtiću: A ššta ste dosad čekali?

Povodom predizborne poruke demokrata da će se boriti za dostojanstvo i bolji život građana, Srpska napredna stranka zapitala je danas Demokratsku stranku i Bojana Pajtića šta ih je sprečavalo u tome tokom prethodnih 16 godina, koliko su na vlasti u Vojvodini.

"Zašto se nisu setili građana dok su uživali u svojim privilegijama, nameštali poslove svojim ortacima i uvećavali svoje bogatstvo? Zašto nisu razmišljali o narodu dok su pljačkali Razvojnu banku vojvodine, pokrajinske fondove, dok su se bogatili čak i na račun dece ometene u razvoju?", pita SNS u saopštenju.

Građani Srbije odlično znaju ko je odgovoran za višedecenijsko pustošenje Srbije, ko je stvorio armiju nezaposlenih, ko je u pljačkaškim privatizacijama uništio firme i doveo radnike do siromaštva, uvereni su u SNS.

Građani, takođe, znaju da bi stare-nove demokrate, ukoliko bi ponovo bile u prilici, ponovo pljačkale i otimale od naroda, i da bi zasigurno u tome bili bolji nego ikada ranije, kao što odlično znaju i da se Srpska napredna stranka, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, bori za uređenu, normalnu državu i za standard građana poput onog kakav imaju građani Evropske unije, zaključuje SNS.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво