Vučić: Država ne trpi sujete političkih lidera

Premijer Aleksandar Vučić poručio je da nijedna partija ne može da svojata zasluge za nove objekte i investicije koje znače napredak, jer zasluge, kako je istakao, pripadaju građanima i državi, koji ne mogu da trpe sujete političkih lidera.

"Imam poruku za sve one koji bi politički da se bore, i oko Geoksa, i auto-puta koji smo izgradili i koji i dalje gradimo, za one koji drugima ne opraštaju ono što su sebi odavno oprostili, da ovo nije fabrika za koju su zaslužni ni naprednjaci, ni socijalisti, ni demokrate, niti bilo ko drugi", rekao je premijer po otvaranju fabrike "Geoks" u Vranju.

Vučić je poručio da je za "Geoks", ali i druge fabrike, koje će biti otvorene, zaslužan je vredni narod Vranja i Pčinjskog okruga.

"Država je tu da pomogne, zato i postoji, vi ste je stvorili i obavezna je da vam stoji na usluzi", rekao je Vučić.

"Ta država nije država političkih partija, niti može da trpi sujete malih, ili nešto manje malih, političkih lidera. Država je tu zbog celog našeg naroda, i svih naših građana i tako će se ponašati ubuduće", zaključio je premijer.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 31. jan 2016, 17:48)
Чича из Шумадије [neregistrovani]

Мора сто мало конкретније г. Вучићу

Нејасно је, који су и чији су ти сујетни политички лидери... има их свуда а највише сујете има у врху власти, то је нормално...