Božović: Prevelika ovlašćenja komunalne policije

Poslanik Demokratske stranke Balša Božović ocenio je da su komunalnoj policiji novim zakonom data prevelika ovlašćenja, te da ona sve više liči na partijsku vojsku Srpske napredne stranke.

Božović u saopštenju navodi da se otpušta 1.000 policajaca, a zapošljava nekoliko hiljada komunalnih policajaca koji će, kako tvrdi, biti pod partijskom kontrolom SNS-a.

broj komentara 2 pošalji komentar
(subota, 30. jan 2016, 14:22)
anonymous Moma Dr Alatnicarskih nauka [neregistrovani]

Dve price za istu stvar

Gospodin svakodnevno,svojim nastupima i istupima, pokazuje da izmedju sadasnje i ranijih opozicija,ne postoji razlika.Kod njega je prisutna pojava,da se u vreme vlasti njegovih ideoloskih "saboraca",zestoko zalagao za odgovarajucu politiku i resenja,a sada kao opozicionar je,sa istim "saborcima",zestoki protivnik onoga za sta se borio.Meni,kao(ne gradjaninu),nego kao pripadniku naroda Srbije,cije je poreklo po precima seosko,niti smetaju,niti ne smetaju, njegovi dvojni(ili,po poterbi kontra istupi),jer mi se zivot ni za njegovo vreme nije promenio u odnosu na sirotinjske 50-te godine.Jedino sto sada imam mnogo vece mogucnosti kupovine onoga za sta,ni u njegovo vreme,nisam imao para.Njegovi istupi,jer je jos uvek relativno mlad,su ne shvatljiva anti reklama demokratiji.To je jedino sto je kod njega i ostalih njegovih "saboraca" dobro i meni prihvatljivo.

(subota, 30. jan 2016, 13:40)
Momir [neregistrovani]

Da li je moguće?

Da li je moguće da ovakve reči izgovori jedan političar? Odakle mu pravo da se tako ophodi prema našoj komunalnoj policiji, čiji pripadnici svakodnevno doživljavaju poniženja, napade i uvrede od strane pojedinih građana? A, koji vredno i svakodnevno rade svoj posao. Ko je od njih nečiji vojnik? Pa najveći deo njih je primljen ui službu u vreme prethodnog gradonačelnika!
Neki beogradsski političari nedavno su pljuvali na radnike javnog preduzeća "Beograd put" jer navodno "nisu za pet sekundi" očistili grad od snega, a evo sada pripadnike naše komunalne policije nazivaju SNS vojskom....
Postoji li u ovoj zemlji ikakva odgovornost za izgovorenu nereč?