Pajtić: Učinićemo sve da na izbore izađe najmanje dve trećine građana

Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić kaže da će ta stranka učniti sve neophodne korake, primeniti sve moguće metode, sve potrebne kompromise da bi ova vlast otišla i da bi na izbore izašlo najmanje dve trećine građana Srbije.

Sa izlaskom najmanje dve trećine građana Srbije na izbore, Aleksandar Vučić je prošlost, ocenio je Bojan Pajtić na konferenciji za novinare.

Dogovorili smo se o zajedničkom delovanju opozicije u kontroli izbora i u borbi za to da ode ovaj režim, koji je osiromašio građane Srbije, unizio i zastrašio ljude, poručio je Pajtić.

Pitanje da li će se ići u jednoj ili dve kolone je pitanje zajedničke procene na koji način na izbore izvesti dve trećine građana Srbije, objasnio je Pajtić.

Jasno je, rekao je Pajtić, da je Vučić postigao rezultat 2014. godine, koji mu je omogućio apsolutnu većinu u parlamentu, samo zahvaljujući tome što je ogroman broj nezadovoljnih građana apstinirao i nije glasao na izborima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи