Stefanović: Mrkonjić bolje da se bavi menadžerskim poslom za pevačice

Premijer Srbije Aleksandar Vučić bio je u pravu kada je rekao da će se sada svi udružiti kako bi pokušali da ga sruše, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, povodom izjave funcionera SPS-a Milutina Mrkonjića o razlogu nedolaska na otvaranje železničke stanice "Prokop".

Milutin Mrkonjić je, naime, rekao da se ne bi pojavio na otvaranju železničke stanice "Prokop", čak i da je dobio poziv jer "otvara samo nove projekte, a ne one "ofarbane i sveže okrečene".

Stefanović poručuje da je jasno da oni koji govore o okrečenim i ofarbanim objektima nisu bili sposobni da urade ono što sada radi premijer Vučić i vlada koju predvodi.

"Mrkonjiću bi bilo bolje da se bavi menadžerskim poslom za pevačice, jer mu to dobro ide. A to što daje izjave najgorim reketašima iz Kurira, dovoljno govori o njemu", rekao je Stefanović.

Ranije danas potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović ocenila je da je ništa ne čudi od SPS-a, pa čak ni mogućnost da se ta stranka ujedini sa opozicijom. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво