Šešelj: Podrška Vučiću ako se odrekne EU

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj najavio je da će ta stranka na predstojeće izbore ići sama, jer nikada ne pravi predizborne koalicije. Vladu Aleksandra Vučića mogli bismo da podržimo ako se odrekne EU, poručuje lider radikala.

Vojislav Šešelj je rekao da ono što SRS neprekidno nudi godinu i dva meseca jeste ponuda Vučiću da se odrekne EU, da se orijentiše prema Rusiji.

"U tom slučaju mogli bismo podržati njegovu vladu bez ikakvih predrasuda", rekao je Šešelj u intervjuu za radio Sputnjik.

Šešelj smatra da su naprednjaci još uvek najjača stranka i da će verovatno i na predstojećim izborima biti najjači.

Lider radikala navodi da, ipak, ne veruje u istraživanja javnog mnjenja po kojima SNS tako dugo može da ima 51 do 52 odsto podrške.

Šešelj tvrdi i da je njegova stranka u usponu i da ima "preko 20 procenata uporišta u biračkom telu", objavljeno je na sajtu Sputnjika.

Predsednik SRS je rekao da će radikali na izbore nastupati sa parolom "Srbiju u sigurne ruke" i da će kroz kampanju želeti da promovišu što bližu integraciju sa Rusijom.

Šešelj je rekao da kampanja radikala, imajući u vidu da je stranka materijalno najsiromašnija, neće biti skupa, ali da će biti veoma intenzivna i da će se ići od vrata do vrata.

broj komentara 3 pošalji komentar
(nedelja, 24. jan 2016, 02:07) - anonymous [neregistrovani]

Potpisujem

Nisam njegov fan, ali je sve tačno.

(subota, 23. jan 2016, 19:49) - anonymous [neregistrovani]

pitanje?

moje pitanje ..dali nama iz rusije iko daje garancije da ce nas prihvatiti u zajednicu,,ili ce mo samo mahati zastavama ko 99,,dok nas nato udara,,,usvakom slucaju bih volio da na vreme odustanemo od EU,,dok nije kasno

(subota, 23. jan 2016, 19:21) - anonymous [neregistrovani]

Da se odrekne EU

I da se vrate socijalna davanja za najugrozenije i subvencija za infostan da se vrati na 50%