Šešelj: Podrška Vučiću ako se odrekne EU

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj najavio je da će ta stranka na predstojeće izbore ići sama, jer nikada ne pravi predizborne koalicije. Vladu Aleksandra Vučića mogli bismo da podržimo ako se odrekne EU, poručuje lider radikala.

Vojislav Šešelj je rekao da ono što SRS neprekidno nudi godinu i dva meseca jeste ponuda Vučiću da se odrekne EU, da se orijentiše prema Rusiji.

"U tom slučaju mogli bismo podržati njegovu vladu bez ikakvih predrasuda", rekao je Šešelj u intervjuu za radio Sputnjik.

Šešelj smatra da su naprednjaci još uvek najjača stranka i da će verovatno i na predstojećim izborima biti najjači.

Lider radikala navodi da, ipak, ne veruje u istraživanja javnog mnjenja po kojima SNS tako dugo može da ima 51 do 52 odsto podrške.

Šešelj tvrdi i da je njegova stranka u usponu i da ima "preko 20 procenata uporišta u biračkom telu", objavljeno je na sajtu Sputnjika.

Predsednik SRS je rekao da će radikali na izbore nastupati sa parolom "Srbiju u sigurne ruke" i da će kroz kampanju želeti da promovišu što bližu integraciju sa Rusijom.

Šešelj je rekao da kampanja radikala, imajući u vidu da je stranka materijalno najsiromašnija, neće biti skupa, ali da će biti veoma intenzivna i da će se ići od vrata do vrata.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво